EnglishEnglish | RomanaRomână
S.C. PRODMETCOM S.R.L. Va oferã : Zincare termicã pentru confecţii metalice din oţel; Execuţie de produse, confecţii metalice pentru linii electrice de joasa şi medie tensiune şi telefonie mobilã; Turnare semifabricate şi piese din aluminiu; Fabricare de produse din mase plastice prin injecţie; Operaţiuni de mecanicã generalã


Despre Noi

prodmetcom

Societatea S.C. PRODMETCOM S.R.L. este o firma cu capital integral privat romanesc, avand o experienta de peste 19 ani , fiind infiintata in anul 1991.

Obiectul principal de activitate al societatii este acoperirea metalica prin zincare termica si confectii metalice, avand ateliere de: prelucrari mecanice, prelucrari prin deformare plastica la rece, turnatorie aluminiu, zincare termica.

In anul 1994 am deschis o sectie de zincare termica intr-un spatiu inchiriat, dar pentru ca am avut realizari bune in anul 2002 firma a facut investitii, construindu-si hale de productie si sediu administrativ pe proprietate privata.

Societatea este certificata si mentine sistemul de management al calitatii conform SR EN ISO 9001:2008, sistemul de management de mediu conform SR EN ISO 14001:2005 si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale conform SR OHSAS 18001:2008.


prodmetcom prodmetcom prodmetcom prodmetcom prodmetcom prodmetcom

Atelierul de zincare termica

Aici se pot acoperi prin zincare termica piese din otel sau fonta. Dimensiunile baii de zincare sunt : 3,45 x 0,7 x 1,75 [m], permitind dublarea uneia dintre dimensiuni prin imersie succesiva sau dubla. Productivitatea liniei de acoperire prin zincare termica este de 15.000 mp/luna , functie de marimea seriei pieselor si configuratia acestora. Grosimea stratului de zinc este conform ISO 1461/2009 Anexa D


zincare termica prodmetcom zincare-termica zincare zincare termica zinc zincare termica galvanizare zincare termica

Atelierul mecanic

Aceasta sectie de productie este dotata cu masini-unelte pe care se pot executa operatii de strunjire, filetare, gaurire, presare, rabatare. Piesele executate aici se utilizeaza la iluminat public, la echiparea retelelor electrice de joasa si medie tensiune si pentru sisteme de telefonie mobila.


atelier mecanic 1 atelier mecanic 2 atelier mecanic 3 atelier mecanic 4 atelier mecanic 5

Atelierul de turnatorie aluminiu

Aici se toarna piese mici din aluminiu care se utilizeaza la echiparea retelelor de joasa si medie tensiune si la iluminatul public. Enumeram mai jos cateva dintre piesele executate in acest atelier: clema bransament, clema de alunecare, clema intindere retea, cleme universale etc.


turnatorie aluminiu turnatorie-aluminiu-prodmetcom turnatorie aluminiu prodmetcom turnatorie-aluminiu turnatorie-aluminiu prodmetcom

Atelierul de prelucrari mase plastice

Atelierul de prelucrari mase plastice produce piese mici din polietilena de joasa densitate ca: armatura ASA200, clema CIR, clema CIB monofazic, clema CIB-coaxial, capace pentru papuci, cap consola acoperis 1,1/2 si 2 etc. Aceste piese sunt destinate retelelor electrice de joasa si medie tensiune.


prodmetcom prodmetcom prodmetcom prodmetcom prodmetcom